top of page

Recencies

Hieronder zijn de recensies te vinden van enkele leerlingen:

Robert

Tim heeft mij 6 jaar geleden kennis laten maken met het golfspel. In eerste instantie wist ik niet, of het helemaal voor mij geschikt was. Na enkele lessen begon ik plezier te krijgen in het spel. 
Tot op de dag van vandaag ben ik Tim dankbaar voor deze mogelijkheid. Nog steeds heb ik ontzettend veel profijt van zijn lessen. Op naar nog veel mooie jaren samen! 

Niall

Tim is een topper! Ik noem hem ook wel de professor. 

Leonie

Tim is een vriendelijke pro met oog voor zijn leerlingen. Hij speelt goed in op ieders wensen en gaat stap voor stap te werk. Tim kijkt naar de persoon die hij voor zich heeft en past zijn lessen daarop aan. Bedankt voor alle fijne lessen!

Peter

Tim probeert het voor mij vaak zo simpel mogelijk te maken. Maximaal 1 a 2 dingen pakken wij vaak aan tijdens een les. Op deze manier blijft het overzichtelijk en niet te ingewikkeld. 

Tessa

Een aantal keer per jaar boek ik een les in om de boel even op te frissen. Tim helpt mij om vorderingen te maken in mijn golfspel. Tim is zeer geïnteresseerd en erg vriendelijk. 

Remco

De vriendelijke en concrete aanpak  van Tim spreekt mij zeer aan. Na elke les heb ik het idee weer een  klein stapje gemaakt te hebben.
bottom of page