top of page

Partners

Sinds enkele jaren werk ik samen met partners. Deze partners ondersteunen mij in mijn dienstverlening. 

 

Wilt u zelf ook een partner worden? Klik hier voor meer informatie. 

Garmin 

Van de driving range tot de laatste putt, we hebben baanbrekende vooruitgang geboekt voor golfen. Tot onze toestellen behoren launchmonitors, afstandsmeters en smartwatches die je op weg helpen naar nieuwe topscores, dankzij de inzichten en gegevens die je nodig hebt om je beste spel te kunnen spelen, ongeacht je leeftijd of niveau.
Golf sneller en beter met één van de intuïtieve GPS-golftoestellen van Garmin met nauwkeurige afstandsmeting en uitgebreide golffuncties voor duizenden voor geladen internationale golfbanen. Klik hier voor meer informatie.

Club Dé Hockey & Golfspecialist 

CLUB Dé Hockey en Golfspecialist is dé locatie voor al uw golf- en hockeymaterialen. Onze zeer uitgebreide collectie opgebouwd uit diverse toonaangevende merken zorgt ervoor dat u een meer dan ruime keuze heeft. Daarnaast hebben service en gastvrijheid bij ons prioriteit nummer één. Klik hier voor meer informatie. 

Prise d'Eau Golf 

Prise d’Eau is de mooiste golfbaan van Tilburg en verre omstreken. En ook de grootste, want 27 holes én een PAR3 baan, dat vind je niet overal. Op de grote driving range kun je vanaf twee kanten afslaan en bij het overdekte gedeelte kun je interactief oefenen met Toptracer. Er zijn veel oefenfaciliteiten om alle onderdelen van het golfen onder de knie te krijgen.

Ook als je nog nooit gegolfd hebt, is Prise d’Eau een bezoek waard. Kom op zondag deelnemen aan een gratis kennismakings les of met vrienden of familie een golfgame spelen. Golfervaring niet nodig! Zakelijke bezoekers kunnen vergaderingen of bijeenkomsten in één van de zalen organiseren, en horeca combineren met een stukje teambuilding tijdens een golfclinic.

Iedereen, ook als je niet komt golfen, is van harte welkom bij de Gasterij. In ons mooie restaurant, met groot overdekt en openlucht terras, serveert Bonheur lunch, borrel en diner.  

bottom of page